TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

2 petrol istasyonu çalışanının öldürülmesi olayına 3 gözaltı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 2 petrol istasyonu çalışanını araç içinde öldürdükleri iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.
2 petrol istasyonu çalışanının öldürülmesi olayına 3 gözaltı
İHA - Alınan bilgiye göre, 30 Ekim 2017 tarihinde petrol istasyonu müdürü Erkan Özçivi (46) ile istasyonun muhasebeci Gökçen Gökçe, 06 FB 7119 plakalı otomobille Mithatpaşa Mahallesi Mavi Bulvar üzerinde seyir halindeyken yanlarına yanaşan motosikletli 2 kişi tarafından durduruldu.

Motosikletli 2 kişi, araç içinde bulunan Erkan Özçivi ve Gökçen Gökçe’nin av tüfeğiyle öldürüp, kayıplara karıştı.

Yaklaşık 4 aydır titiz bir çalışma yapan polis ekipleri, olayın failleri oldukları iddia edilen 3 şüpheliyi yakaladı. Sabaha karşı yapılan operasyonla evlerinde gözaltına alınan zanlılar T.A, A.D. ile C.A. sorgulanmak üzere Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yapılan sorgulamada T.A.'nın bankaya para götürüldüğü zamanı arkadaşları A.D. ile C.A.'ya ilettiği, şüphelilerin de bunun üzerine motosikletle aracı takip ettiği belirlendi. Mavi Bulvar'da aracı durduran zanlıların av tüfeğiyle ateş ettiği ancak daha sonra panik yapınca otomobildeki parayı almadan kaçtıkları tespit edildi. Zanlıların ifadelerinde de suçlarını itiraf ettikleri bildirildi.

Öte yandan, zanlıların olayda kullandıkları silah ve başlarına taktıkları kaskı göle attıklarını belirtmeleri üzerine suç aletinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Şüphelilerden T.A.’nın evinde yapılan aramada ise 9 mm çapında bir tabanca 3 adet şarjör ve 14 adet mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları emniyette devam ediyor.



Yorum Yazın