TİC Holding Header
  • USD 32.341
  • EUR 35.213
  • Altın 2246.924
  • BIST 100 8792.15
  • Asayiş

Acı haber, 7 şehidimiz var

Ağrı, Hakkari ve Van'da terör örgütü Pkk’lı teröristlerin açtığı ateş sonucunda 7 askerimiz şehit düştü.
Acı haber, 7 şehidimiz var
İHA - Alınan bilgiye göre, dün öğle saatlerinde PKK’lı teröristlerin yol keserek TIR'ları ateşe verdikleri bölgede operasyon başlatıldı.

Bölgede sürdürülen operasyon sırasında teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

Tendürek Dağı kırsalında çatışmanın devam ettiği belirtildi.

TSK: "Hakkari’de 1 asker şehit oldu"
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkâri Şemdinli’de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit düştüğünü, 1 teröristin ise ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.

TSK, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Koçtepe bölgesinde 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristler ile çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu bildirdi. Çatışma esnasında terör örgütü mensubu silahlı bir teröristin de ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Bölgede operasyonun devam ettiği açıklandı.

TSK: 'Van’da 3 asker ile 1 güvenlik korucusu şehit oldu'
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Van Çaldıran’da bölücü terör örgütü mensupları tarafından karayolunun kesilerek 3 TIR'ın yakılması olayını müteakip bölgede arama-tarama faaliyetleri icra eden güvenlik unsurları ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker ve 1 güvenlik korucusunun şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını açıkladı.

TSK, Van’ın Çaldıran ilçesi Gülizar Mahallesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından karayolunun kesilerek 3 TIR'ın yakılması olayını müteakip bölgede arama-tarama faaliyetleri icra eden güvenlik unsurları ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çatışma meydana geldiğini açıkladı. Çıkan çatışmada 3 asker ve 1 güvenlik korucusunun şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı belirtildi.

Şüphesiz ki şehidimizin kahramanlığı hiçbir zaman unutulmayacak, uğruna can verdiği bu toprak korunacaktır. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve ülkemize başsağlığı ve sabırlar dileriz. OGÜNHaber
Yorum Yazın