TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Adıyaman'daki FETÖ operasyonunda 4 tutuklama

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü operasyonları kapsamında geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 24 şahıstan 4’ü mahkemece tutuklandı.
Adıyaman'daki FETÖ operasyonunda 4 tutuklama
İHA - Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü operasyonları kapsamında geçtiğimiz günlerde, Adıyaman Üniversitesi, halk sağlığı, sağlık müdürlüğü ile kamu hastaneler birliğinde görevli olan ve kanun hükmünde kararname ile görevden ihraç edilen, görevden uzaklaştırılan içlerinde yardımcı doçent, başhekim yardımcısı, uzman doktor, eczacı, diyetisyenin de olduğu 33 şüpheli hakkında gözaltı ve arama kararı çıkarılmıştı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Adıyaman merkez ve ilçelerinde 33 adrese geçtiğimiz günlerde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, operasyonda 24 kişi gözaltına alınırken ikametlerinde bulunmayan 9 kişinin yakalanması için ise çalışma başlatılmıştı.

Gözaltına alınan 24 şahıstan 12’si Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 12 şahıstan 2’si savcılık kararıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 10 şahıs ise tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen 10 şahıstan 4’ü mahkemece tutuklanırken 6 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Yorum Yazın