TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Ankara'da boya imalathanesinde yangın paniği

Ankara’da sanayi sitesi içinde bulunan boya imalathanesinde çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu. İşyeri içinde mahsur kalan köpekler son anda kurtarıldı.
Ankara'da boya imalathanesinde yangın paniği
İHA - Yangın, Ostim Sanayi Sitesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, 1272. Sokak üzerinde bulunan boya imalathanesinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Bir anda parlayan alevlerin içerideki yanıcı maddeleri tutuşturmasıyla yangın çıktı. Gürültüyle sarsılan sanayi bekçisi, imalathaneden dumanlar yükseldiğini gördü.

İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 3 katlı binada mahsur kalanların olması ihtimaline karşı, sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi. Vinç yardımıyla alevlere müdahale eden itfaiye erleri, bir yandan da arama çalışması başlattı. Polis ekipleri, etrafa yayılan yoğun gaz kokusu nedeniyle vatandaşları, binadan uzak durmaları konusunda uyardı. Yangın, itfaiyenin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Olayda can kaybı yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

BEKÇİ KÖPEĞİ VE 4 YAVRUSU SON ANDA KURTARILDI
Yapılan arama çalışması sonucunda, iş yerinin bekçi köpeği ve 4 yavrusu alevlerin arasından sağ olarak kurtarıldı. Son anda kurtarılan hayvanları aracının bagajına alan işyeri sahibi, hayvanları tedavi edilmek üzere veteriner hekime götürdü.

Polis ve itfaiye yetkilileri yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.
 
Yorum Yazın