TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Çevrenin galipleri belli oldu

Bursa'da lise öğrencileri arasında Bursagaz’ın düzenlediği çevre konulu bilgi yarışmasında şampiyonlar belli oldu.
Çevrenin galipleri belli oldu
Ozan Koltuk - Bu yıl 6’ncısı düzenlenen yarışmanın finalinde Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel, Gürsu, Mudanya ve Gemlikilçelerinden okullar yarışırken, öğrenciler soruları büyük bir heyecanla cevapladı.

İlçe elemelerinden zaferle çıkan Özel Nilüfer Fen Lisesi, Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi, Zuhal Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hasan Çoşkun Anadolu Lisesi, Atatepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mudanya İmam Hatip Lisesi birinciliği göğüslemek içinfinalde birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Yarışma finalinde konuşan Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, “Şirket olarak ana görevimiz sürekli ve güvenli bir doğalgaz arzı sağlamaktır. Fakat bunun yanında çevre kirliliğini azaltmak da hedeflerimiz arasında alıyor” dedi.

Crowne Plaza’da düzenlenen törende birincilik ipini göğüsleyen Mudanya İmam Hatip Lisesi öğrencilerine tablet, ikinci olan Özel Nilüfer Fen Lisesi öğrencilerine fotoğraf makinesi, üçüncü olan Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi öğrencilerine de akıllı kol saati hediye edildi. Ayrıca ilk üçe giren öğrencilerin okullarını da yazıcı hediye edildi.
Yorum Yazın