TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Denizli’deki bagaj cinayetine 3 tutuklama

Denizli’de bir aracın bagajında cesedi bulunan 51 yaşındaki Mustafa Ilçak cinayeti ile ilgili 3 kişi tutuklandı.
Denizli’deki bagaj cinayetine 3 tutuklama
İHA - Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma günü saat 17.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Göveçlik Mahallesi Karatepe mevkisinde bir aracın bagajında cesedi bulunan 51 yaşındaki Mustafa Ilçak cinayeti ile ilgili Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ekipler, çalışmalarda, cinayet olayının Karakurt Bozyaka mevkiinde işlendiğini, hedef şaşırtmak amacıyla Ilçak’ın kendi aracı ile olay yerinden Göveçlik Mahallesine götürülerek bırakıldığını tespit etti. Cinayetin şüphelileri oldukları tespit edilen B.G. ve H.İ.E. Denizli il merkezinde yakalanırken, R.E. ise Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde suç aleti ile birlikte yakalandı. Şüpheliler B.G., H.İ.E. ve R.E. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay
Geçtiğimiz Cuma günü saat 17.00 sılarında Göveçlik Mahallesi Karatepe mevkisinde yoldan geçen vatandaşlar, uzun süre duran hafif ticari aracı merak edip inceledi. Aracın içine bakan vatandaşlar, hafif ticari aracın bagajında bir cesedin olduğunu görünce, durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri ceset üzerinde ve araçta inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından cesedin Mustafa Ilçak’a ait olduğu belirlenirken Ilçak’ın boğazında kesikler olduğu, başından darp edilerek öldürüldüğü tespit edildi.
Yorum Yazın