TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Diyarbakır'da terör saldırısı, 1 korucumuz şehit

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında terör örgütü Pkk’ya yönelik operasyonda çıkan çatışma sonucu 1 güvenlik korucusu şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi de yaralandı.
Diyarbakır'da terör saldırısı, 1 korucumuz şehit
İHA - Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, "Teröristle mücadele harekatı kapsamında, Diyarbakır ili Silvan ilçesi Baraj üs bölgesi güneyinde icra edilen operasyon esnasında, 13 Temmuz 2018 Cuma günü saat 01.45 sıralarında bir grup Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu ile sağlanan temas sonucunda, 1’i hafif olmak üzere 2 güvenlik görevlisi yaralanmış, yaralı silah arkadaşlarımızdan helikopterle Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınan 1 kahraman güvenlik korucumuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgedeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyona azim ve kararlılıkla devam edilmektedir” denildi. 

Şüphesiz ki şehidimizin kahramanlığı hiçbir zaman unutulmayacak, uğruna can verdiği bu toprak korunacaktır. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve ülkemize başsağlığı ve sabırlar dileriz. OGÜNHaber
Yorum Yazın