TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Donarak ölmekten son anda kurtarıldı

Dünyanın 8. Harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı'nda güvenlik görevlisi bir kişi aniden bastıran tipi nedeniyle mahsur kaldığı Nemrut Dağı'nda donarak ölmekten son anda kurtarıldı.
Donarak ölmekten son anda kurtarıldı
İHA - Edinilen bilgiye göre, Nemrut Dağı'nda özel güvenlik görevlisi olan Tuncay Köse (24), nöbet tuttuğu sırada aniden bastıran tipi nedeniyle mahsur kaldı.

Köse, güvenlik kulübesinden, bağlı olduğu şirketin yetkilileriyle telefonla görüşerek durumu anlattı. Durumu anlattığı şirket yetkilileri iddiaya göre Köse’ye daha fazla geç olmadan güvenlik kulübesini terk etmesini ve Nemrut Dağı yakınlarında bulunan Damlacık köyüne gitmesini söyledi.

Telefonu kapatarak kulübeyi terk eden Köse, otomobiliyle 3 kilometre yol gittikten sonra yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolun kapandığını ve otomobille daha fazla ilerleyemeyeceğini anlayınca otomobili bırakarak köye doğru yürümeye başladı. Birkaç kilometre yürüyen ve daha sonra donma tehlikesi yaşayan Köse, jandarma ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verdi. Kısa sürede harekete geçen ekipler donma tehlikesi yaşayan Köse’ye ulaştı. Jandarma ve 112 sağlık ekipleri tarafından baygın halde bulunan Köse, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kahta İlçe Devlet Hastanesine getirildi. Burada tedavi altına alınan güvenlik görevlisi Tuncay Köse’nin sağlık durumunun iyi olduğu, donarak ölmekten son anda kurtarıldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Yorum Yazın