TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Fuhşa yer temin etmekten tutuklandı

Adana'da aylık 800 liraya kiraladığı evi, fuhuş yapan kadınlara günlüğü 100 liradan kiraladığı ileri sürülen bir kişi fuhşa yer temin etmek suçlamasıyla tutuklandı.
Fuhşa yer temin etmekten tutuklandı
Ozan Koltuk - Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Songül E. (27) ile Demet K. (27) isimli iki kadının Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi'ndeki bir evde fuhuş yaptığı ihbarını aldı. Polis, bu ihbar üzerine evin etrafından önlem aldı.

Polis daha sonra eve giren ve bir süre sonra çıkan bir erkek şahsı yakalayıp sorguladı. Şahıs sorgusunda içeride iki kadının fuhuş yaptığını, kendisinin 240 lira karşılığında kadınlardan biriyle birlikte olduğunu söyledi. bu bilgi üzerine polis, eve giderek gözaltına aldığı iki kadını emniyete götürdü. Burada ifadeleri alınan kadınlar, fuhuş yaptıklarını ve evi H.Ü. (44) isimli bir şahıstan günlüğü 100 liraya kiraladıklarını söyledi. Polis, bu ifade üzerine kadınları serbest bırakarak H.Ü.'yü yakalayıp gözaltına aldı. H.Ü. ifadesinde, evi aylık 800 liraya kiraladığını, isteyenlere de evi günlüğü 100 liraya kiraladığını söyledi. Zanlı, bu iki kadına da bu yöntemle eve verdiğini ancak fuhuş yapıldığını bilmediğini söyledi.

Polis, zanlının ifadesini aldıktan sonra "fuhşa yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk etti. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Yorum Yazın