TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kaza içinde akıl almaz kaza

Antalya’nın Kemer ilçesinde, kamyonla çarpışan motosikletteki genç, kamyonun altına savruldu. Talihsiz genç, kazadan sonra sürücüsünün kendisini görmeyip tekrar hareket etmesi üzerine kamyonun altında kalarak ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşlar duruma isyan etti.
Kaza içinde akıl almaz kaza
İHA - Kaza bugün öğle saatlerinde Kemer ilçesi Yeni Mahalle’deki oteller bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk ve Demokrasi Bulvarı’ndan Antalya yönüne gitmekte Tarık Sert (19) idaresindeki 33 LV 250 plakalı motosikletle, Hülya Koçyiğit Sokağı’ndan iddiaya göre aniden çıkan ve kısa bir süre sonra sola dönmeye çalışan sürücü Şadi I. idaresindeki 07 K 7335 plakalı damperli kamyon çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü Tarık Sert yolda sürüklenirken, motosikletin arkasında oturan Hüseyin Kadıoğlu (20) kamyonun altına savruldu. Kazayı gören vatandaşların iddiasına göre kazanın hemen ardından duran kamyonun sürücüsü, araçtan inerek çevreye baktı ve tekrar direksiyona geçerek hareket etti. Olayı gören vatandaşların bağırdığını duymadığı ileri sürülen sürücünün kullandığı kamyon, Hüseyin Kadıoğlu’nun üzerinden geçti.

Olay yerine gelen ambulansla önce Kemer Devlet Hastanesine kaldırılan Hüseyin Kadıoğlu’nun iki kez kalbinin durduğu ve yeniden çalıştırıldığı öğrenildi. Durumu çok ciddi olan Kadıoğlu’nun Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Motosiklet sürücüsü Tarık Sert ise Kemer Devlet Hastanesinde bir süre müşahede altında tutulduktan sonra kamyon sürücüsü Şadi I. ile birlikte ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Yorum Yazın