TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Milli güreşçiyi silahla yaralayan kişiler yakalandı

İstanbul Beyoğlu’nda yol tartışması yüzünden çıkan kavgada milli güreşçi Cenk İldem’i silahlı yaralayan kişiler yakalandı.
Milli güreşçiyi silahla yaralayan kişiler yakalandı
İHA - Olay, geçtiğimiz Cuma günü Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı Kadınlar Çeşmesi İlkokulu durağı önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında grekoromen stil 98 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçi Cenk İldem (31) ve kuzeni Erkan İldem, trafikte seyir ettiği esnada kendilerini sıkıştıran bir araçtaki şahıslarla tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine araçları durdurarak inen zanlılar, İldem’e ateş etti. İki kurşunun isabet etmesi sonucu İldem bacaklarından yaralanırken, kuzeni İldem de hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından İldem, Bahçelievler’de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırıya karışan Ahmet T., Alpay G., Alparslan B. ve Muhammet K.’yı gözaltına alındı.

Şubedeki sorgularının ardından Ahmet T. ve Alpay G., serbest bırakılırken, Alparslan B. ve Muhammet K. ise adliyeye sevk edildi. Şahısların ifadesinde İldem’in milli güreşçi olduğunu bilmediklerini söylediği öğrenildi.
Yorum Yazın