TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Özel güvenlik görevlileri arasında silahlı kavga, 1 ölü

Tuzla’da bir rezidans inşaatında ki, özel güvenlik görevlisi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı, aynı inşaatta özel güvenlikçi olan şahsı silahla yaraladı. Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, vuran şahıs olay yerinden kaçtı.
Özel güvenlik görevlileri arasında silahlı kavga, 1 ölü
İHA - Olay, 05.00 saatlerinde Tuzla, Aydınlı Mahallesi’nde bulunan bir rezidans inşaatında meydana geldi.

İddiaya göre gece nöbet tutmakta olan iki özel güvenlik görevlisi, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma ilerledikçe, yumruklu kavgaya dönüştü. İddiaya göre güvenlik görevlisi Numan Y. belinden çıkarttığı silahla, diğer güvenlikçi arkadaşı Dursun Erdem’i önce dizine 2 el ateş ettikten sonra karnına da 1 el ateş etti. 

Silah seslerini duyan diğer güvenlik görevlileri, olay yerine geldiğinde Yaralı Dursun Erdem’i gördü. Yaralı olduğunu gören diğer güvenlik görevlileri hemen ambulansa haber verdi. ambulansın gelmesi ile hastaneye kaldırılan Dursun Erdem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Aynı inşaatta kalıp ustası olan İsrafil Kaya “Rahmetli bizlere karşı iyi bir arkadaştı, her hangi biri ile tartışması, dövüşmesi, çekişmesi yoktu ama artık kendi aralarında olan olayı biz bilemeyiz tabi. Gece saat 4’te olmuş diye duyduk. Daha önce aralarında husumet var mıydı yok muydu bilemiyoruz” şeklinde konuştu. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Yorum Yazın