TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Plaka ve şase numarası olmayan motosiklet yakalandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma ve polis tarafından gerçekleştirilen yol uygulamasında, bir aracın bagajında plaka, şase ve motor numarası olmayan motosiklet ele geçirildi.
Plaka ve şase numarası olmayan motosiklet yakalandı
İHA - Edinilen bilgiye göre, Konya-Manavgat D-685 karayolu Manavgat Hacıobası Mahallesinde Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen güvenlik ve yol uygulamasında, bir aracın bagajında plakasız, şase ve motor numarası kazınmış motosiklet ele geçirildi. Güvenlik güçleri tarafından yapılan incelemede plakasız motosikletin şase ve motor numaralarının silinmiş olduğu belirlenirken, 11 bin liraya alındığı belirtilen motosikletin 2017 model, fiyatının 84 bin lira piyasadaki değerinin ise yaklaşık 50 bin lira olduğu belirlendi.
Jandarma ekipleri, motosiklete durumunun belirlenmesi için el koyarken araçta bulunan F.E., İ.Ç. ve Ö.Ö. ise, motosikleti bir internet sitesinde gördükten sonra Kastanomu’ya bağlı Küre ilçesine giderek 11 bin liraya aldıklarını ve Antalya merkeze götürdüklerini söyledi. Sorguya alınan 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Yorum Yazın