TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Polis karakolu duvarına, Katil Polis yazısına 4 gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği ne bağlı Plaj Karakolu nun duvarlarına, Katil polis yazdıkları iddia edilen 3 ü üniversite öğrencisi 4 kişi gözaltına alındı.
Polis karakolu duvarına, Katil Polis yazısına 4 gözaltı
Olay, Atakum ilçesinde dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis, Plaj Karakolu'nun duvarlarına "Katil polis" yazısını fark etti. Aynı tür yazıların bir alışveriş merkezinin duvarları ile bir basketbol sahasının duvarlarında yazıldığı iddia edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların verdiği eşgal doğrultusunda olayla ilgili Ö.E.(20) ve G.N.O.(20) adlı genç kızlar ile G.A.(27) ve K.K.'yi (31) gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 kişi Denizevleri Polis Merkezi'ne teslim edildiler.

Polisteki sorgulanması tamamlanan Ö.E., G.N.O. ve G.A. adlı üniversite öğrencileri ile K.K., "Resmi kurumları aşağılamak ve devlet malına zarar vermek" suçlarından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildiler. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen 4 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldılar.
Yorum Yazın