TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Anadolu Efes, One Team gezisini gerçekleştirdi

Anadolu Etap ve Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague’in sosyal sorumluluk programı One Team projesi kapsamında MİÇO’lar için güçlerini birleştirerek basın mensuplarının da katıldığı bir gezi gerçekleştirdi.
Anadolu Efes, One Team gezisini gerçekleştirdi
İHA - Türkiye’nin en büyük meyvecilik projesini gerçekleştirmek üzere yola çıkan Anadolu Etap, sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Anadolu Efes Spor Kulübü ile birlikte MİÇO’ları Balıkesir Tahirova çiftliğinde bir araya getirdi.

Turkish Airlines Euroleague’in sosyal sorumluluk programı ’One Team’ kapsamında Haziran ve Temmuz aylarında MİÇO’lara eğitim veren Anadolu Efes Spor Kulübü, aileleriyle birlikte mevsimlik olarak yer değiştire çocuklara basketbol aracılığıyla yeni beceriler katıyor.

Yaşları 10-14 arasında değişen çocuklar, 8 haftalık eğitimin ardından sertifika ve madalyalarını Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan’ın elinden aldı.

ÖZİLHAN: KAZANDIKLARIMIZI BU TOPRAKLAR İÇİN HARCIYORUZ
Sosyal sorumluluk programı One Team çerçevesinde gerçekleştirdikleri işbirliğinden memnuniyet duyduklarını söyleyen Özilhan, "Anadolu Grubu olarak kurulduğumuz günden bugüne, Anadolu’dan kazandıklarımızı yine bu toprakların gelişimi için kullanmayı ilke edindik. Grup olarak 41 yıldır spora, 38 yıldır eğitim ve sağlığa, 35 yıldır tarıma, 30 yıldır sinemaya, 25 yıldır tiyatroya, 10 yıldır turizme destek veriyoruz. Bu projemizle de, Anadolu Etap’ın çiftliklerindeki misafir işçi çocuklarımızın hayatlarına basketbolla değer katmayı hedefledik. Gençlerimizin genç yaşta sporla tanışmasını çok önemsiyorum. Kim bilir, belki de geleceğin NBA yıldızları burada sertifikalarını alan gençlerimizden çıkar" dedi.

YILMAZ: KULÜBÜMÜZ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE DE SPORA YÖN VERMEKTEDİR
Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise, Anadolu Etap ile güç birliği yaparak gerçekleştirdikleri proje hakkında şunları söyledi:
"Türkiye’de basketbolun kitlelere yayılmasında büyük öneme sahip kulübümüz, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de ülke sporuna yön vermektedir. Kurumsal yapımız ve istikrarlı çalışmalarımız sayesinde gerçekleşen sosyal sorumluluk projeleriyle topluma yarar sağlamayı 41 yıldır ilke edindik. Anadolu Etap’ın Balıkesir ve Çanakkale’deki meyve çiftliklerinde çalışan misafir tarım işçilerinin çocukları MİÇO’lara basketbol aracılığıyla bir çok sosyal beceri kazanırdık. Bu projemiz, 2016-2017 sezonunda Euroleague’in One Team programı ödüllerinde en iyi 5 proje içinde yer aldı ve ödüle aday gösterilen tek Türk takımı oldu. Anadolu Efes olarak sosyal sorumluluk projelerimize 2017-2018 sezonunda da devam edeceğiz."

ŞARMAN: GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ
MİÇO projesiyle tarım sektöründe bir ilki gerçekleştirdiklerine değinen Anadolu Etap Genel Müdürü Demir Şarman, şöyle konuştu:
"Anadolu Etap olarak faaliyetlerimizin bütününde sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliği en önemli değerlerimizden biri olarak görüyoruz. Bu değerlerimiz doğrultusunda en büyük yatırımı toprağa, çiftçilerimize, çocuklarımıza yani geleceğimize yapıyoruz. Kadın iş gücünün ülkemiz ekonomisine katkısını arttırmayı, çocuklarımıza sürekli yatırım yapmayı ve kırsal kalkınmayı desteklemeyi önceliklerimiz arasına koyuyoruz. Çiftliğimizde açtığımız kreşlerimizde eğitimleri devam eden 61 çocuğumuza basketbolla yeni perspektifler kattık. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Yorum Yazın