TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Eğitim

Dersler hayata hazırlar mı

Okul hayatının öğrencileri hayata hazırlama noktasındaki rolüne değinmek amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olarak ‘Dersler Hayata Hazırlar mı? sempozyumu 4 Haziran Cumartesi günü Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi Reşit Galip Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.
Dersler hayata hazırlar mı
Ali Sürüm - Okulların veliler ve çocuklar üzerindeki yadsınamaz etkisi ve öğrencileri hayata hazırlamadaki rolüne değinmek amacıyla Türkiye Özel Okullar Derneği, Marmara Eğitim Kurumları ve Maltepe Üniversitesi iş birliği ile düzenlenecek olan ‘’Dersler Hayata Hazırlar mı?’’ sempozyumu 4 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan sempozyum, Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi Reşit Galip Konferans Salonu’nda katılımcılarını bekliyor olacak. Sempozyumun açılış konuşmaları; Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar, Türkiye Özel Okullar Derneği Eş Başkanı Yusuf Tavukçuoğlu ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci tarafından yapılacak.

Ana salonda, Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla Oktay, Prof. Dr. Yankı Yazgan, Alev Coşkun, Alphan Manas, Nasuh Mahruki ve Cem Seymen konuşmacı olacağı sempozyumda ayrıca eş zamanlı çalıştaylarda öğretmenlerin ve öğrencilerin de sunumlarına yer verilecek.

Okulların öğrencileri hayata hazırlamadaki rolünün esas alındığı etkinlikte okullarda yer bulmuş, yaygınlaştırmaya değer uygulama örnekleri de paylaşılacak. Sempozyumda öğretmenler; Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilimler, Dil ve Uygulamalı dersler alanlarında hazırladıkları sunumları katılımcılarla paylaşma imkanı da bulacak. Eğitim sistemi için yararlı sonuçların çıkacağı düşünülen etkinlik, eğitim paydaşlarının bir araya gelmesi açısında da önem taşıyor.
Yorum Yazın