TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Halk pide, 70 kuruş…

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ve el değmeden hazırlanan Halk Pide'yi, 70 kuruştan satacak.
Halk pide, 70 kuruş…
Ozan Koltuk - Halk Ekmek Fabrikası güvencesiyle ucuz, lezzetli ve sağlıklı şekilde üretilecek olan dikdörtgen şeklindeki Halk Pide, ramazan ayının ilk gününden itibaren 450 Halk Ekmek büfesi ve mağazasında yerini alacak.

EL DEĞMEDEN HAZIRLANIYOR
Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, ramazan pidesine, Türkiye’de ilk defa el değmeden üretimi gerçekleştirilen dikdörtgen Halk Pide ile farklı bir boyut kazandırdıklarını kaydederek, “Ramazan ayı boyunca ucuz ama doğal Halk Pidemizi, katkısız un, yumurta ve susamdan üretiyoruz. El değmeden, özel ambalajında satışa sunacağımız Halk Pidemizi, vatandaşlarımız ilk kendi elleri değerek, afiyetle iftar sofralarında tüketecekler” ifadesini kullandı.

-“HERKES YESİN” DİYE HALK EKMEK’TEN UCUZ PİDE
Halk Pide’nin 250 gram olacağını ve "Herkes Yesin" sloganıyla 70 kuruştan satılacağını bildiren İlkbahar, "Ramazan süresince pidenin yanı sıra vatandaşlarımız tarafından çok olumlu ve beğeniyle karşılanan börek ve kete çeşitlerimizin de üretimlerini artırarak, talepleri karşılamaya çalışacağız” dedi.
Yorum Yazın