TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Japon bebek bezi markası Türkiye'de

Japonya’nın en büyük kağıt üreticilerinden Daio’nun bebek bezi markası Goo.N, Türkiye pazarına girdi. Marka, orta vadede külot tipi bebek bezinde yüzde 50 pazar payına ulaşmayı hedefliyor.
Japon bebek bezi markası Türkiye'de
İHA - Japonya’nın en büyük kağıt üreticilerinden Merkezi Japonya’da olan Daio Paper Corporation; bebek bezi markası Goo.N ile Türkiye pazarına giriş yaptı.

Sektörde iki çeşit külot tipi bebek bezi sunacak marka 'Saakuru Teknolojisi' diye adlandırdıkları mekanizması sayesinde de sıvı emiliminde etkili oldukları belirtildi. Türkiye pazarına giren Goo.N ürünlerinin satış ve dağıtım faaliyetlerini Kopaş üstlendi. Türkiye’nin alanında önemli kozmetik firmaları arasında bulunan Kopaş, bebek bakım kategorisinde Dalin markasıyla faaliyet gösteriyor. 

Bebek bezi kategorisindeki global deneyimlerini Türkiye pazarına da taşımayı hedeflediklerini belirten Goo.N Türkiye Ülke Müdürü Toshio Watanabe, "Daio güvencesi, kalitesi ve teknolojisiyle Goo.N bebek bezi, anne ve bebeklere Japon Saakuru teknolojisi ve yüksek ürün kalitesiyle, emicilik yumuşaklık ve ultra kuruluk sunuyor. Japonya’da ‘Annelerin Tercihi Ödülü’ sahibi olan Goo.N bebek bezinin, satış ve dağıtım faaliyetleri, Türkiye’de Dalin markası ile tanınan Kopaş Kozmetik tarafından gerçekleştirilecek" açıklamasında bulundu. 

Türkiye'de yılda 1 milyon 200 bin bebek doğduğunun altını çizen Watanabe; "Genç popülasyonu ile öne çıkan ve bebek kategorisinde yüksek bir potansiyel taşıyan Türkiye’nin aynı zamanda stratejik konumu sebebiyle Orta doğu, Avrupa ve Afrika bölgelerine merkez olabilecek ideal bir lokasyon olduğunu düşünüyoruz. Goo.N, 38 yıldır Japonya’da elde ettiği tecrübeyi şimdi Türk annelerine sunmaktan mutluluk duyuyor" ifadelerini kullandı. 
Yorum Yazın