TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Fragman izle

Fenerbahçe'nin büyük düşüşü

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Akhisar Belediyespor ile sahasında 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, son resmi maçlarda büyük düşüş yaşadı.
Fenerbahçe'nin büyük düşüşü
İSTANBUL (AA) - Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertli takım, ligde ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı son 5 karşılaşmada beklenen sonuçlara ulaşamadı. "Sarı Kanaryalar", bu 5 maçlık periyotta taraftarlarını sadece bir kez sevindirebildi. Süper Lig'de Bursaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe, ikişer kez beraberlik ve yenilgi aldı.

Kendi sahasındaki 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi alan Fenerbahçe, deplasmandaki 2 karşılaşmayı ise birer yenilgi ve beraberlikle tamamladı.

Son 3 maçta düşüş hızlandı
Fenerbahçe'nin düşüşü son 3 maçta hız kazandı. "Sarı Kanaryalar", oynadığı 3 resmi maçta da galibiyete ulaşamadı.

Resmi maçlardaki son galibiyetini 20 Eylül'de Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek alan "Sarı Kanaryalar", 14 günde oynadığı 3 karşılaşmada 1 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.  

Ligde liderliği bıraktı
Sarı-lacivertli ekip, 5 maçlık süreçte ligde 3 karşılaşmaya çıkarken, aldığı kötü sonuçlarla liderlikten 3. sıraya kadar geriledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde son sırada
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde de istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşadı.

A Grubu'nda grubunda oynadığı 2 maçta 1 puan toplayan sarı-lacivertli takım grubunda son sırada bulunuyor.

Savunma yapamıyor
"Sarı Kanaryalar", son 5 resmi maçtaki kötü savunmasıyla dikkati çekti.

Süper Lig'de 4. haftaya kadar 2 gol yiyen ve ligin en az gol yiyen takımı olarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, sonraki 3 haftada kalesinde 6 gol gördü.
Yorum Yazın