• Spor

Evkur Yeni Malatyaspor topbaşı yapıyor

Evkur Yeni Malatyaspor’da milli maç arası nedeniyle futbolculara verilen 4 günlük izin yarın sona eriyor. Daha önceki programını değiştiren sarı-kırmızılı takım, Elazığspor maçının hazırlıklarına Malatya’da başlayacak.
Evkur Yeni Malatyaspor topbaşı yapıyor
İHA - Yarın İnönü Stadı’nda yapacağı kısa yenileme çalışmasıyla Elazığspor maçı hazırlıklarına başlayacak sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör İrfan Buz’un da takımın başında olacağı öğrenildi.

Daha önce 10 günlük Antalya kampı şeklinde geçeceği açıklanan hazırlık programı maçın yerinin henüz netleşmemesi gerekçesiyle Malatya’ya alındı. TFF ile yapılan görüşmelerde 'Malatya - Elazığspor derbisi İstanbul’a alınsın' şeklinde görüş bildiren yönetime TFF’den henüz resmi yazı gelmedi. İnönü Stadı’nı inceleyen TFF yetkilileri kararını yarın açıklayacak.

Bu gelişme üzerine Antalya kampını iptal eden teknik heyet takımı Malatya’da toplama kararı aldı. Elazığspor maçının İstanbul’da oynanmasının kesinleşmesi halinde bu kez Antalya’ya gidecek sarı-kırmızılı ekip pazartesinden itibaren 5 günlük bir kampa girecek. 

Öte yandan takımdaki sakat oyuncuların tamamının bu dönemde tedavi edilmesi talimatı veren İrfan Buz’un, sağlık ekibi ve fizyoterapistlerle bir görüşme yaptığı ve artık tüm sakat oyuncuları sahada görmek istediğini belirttiği ifade edildi.
Yorum Yazın