TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Fenerbahçe'den bir teklif gelmedi

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Emre, bizim 1 yıl daha sözleşmesi olan futbolcumuz. Haberleri gazetelerde görüyorum, kendim de şaşkınım. Fenerbahçe’den bir teklif gelmedi” dedi.
Fenerbahçe'den bir teklif gelmedi
İHA - Yeni transferler Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç’in basın toplantısında Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Slovenya kampında Chedjou’nun sakatlandığını belirten Gümüşdağ, “4-5 ay aramızda olamayacak. Şu anki planlamamız 2 futbolu daha kadromuza katmak” şeklinde konuştu.

“CLUB BRUGGE’Ü ARZU EDİYORDUM”
Kulübü profesyonel şirket anlayışıyla yöneteceklerini yineleyen Gümüşdağ, “Biz her zaman kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutarız. UEFA Şampiyonlar Ligi kurasında Club Brugge’ü arzu ediyordum. Gerçekten de öyle çıktı. O takım, bu takım çıktı diye değerlendirme yapmam. Her takım zordur, her maç 90 dakikada biter. Bu yıl derbilerin şampiyonuyuz. Yarış sadece onların arasında geçseydi lig şampiyonuyduk. İçeride, dışarıda derbileri kazandık ama kadro potansiyeli biraz daha az olan takımlara karşı puan kaybettik. İnşallah hayırlı bir kura olur” diye konuştu.

“EMRE İÇİN FENERBAHÇE’DEN TEKLİF GELMEDİ”
Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönünde çıkan haberler için de açıklamalarda bulunan Başkan Gümüşdağ, “Emre, bizim 1 yıl daha sözleşmesi olan futbolcumuz. Haberleri gazetelerde görüyorum, kendim de şaşkınım. Fenerbahçe’den bir teklif gelmedi. Ondan çok memnunuz, o da buradan memnun. Kulübümüze kendisiyle alakalı en ufak bir teklif gelmedi" diyerek sözlerini noktaladı.
Yorum Yazın