TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Hazırlanmamız için önümüzde bir hafta var

Lazio Teknik direktörü Pioli, Galatasaray'a hazırlanmamız için önümüzde bir hafta var dedi.
Hazırlanmamız için önümüzde bir hafta var
Ozan Koltuk - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lazio'nun teknik direktörü Stefano Pioli, önlerindeki Galatasaray maçına odaklanmaları gerektiğini ve bunun için bir haftaları olduğunu söyledi.

Serie A'da 25. haftanın açılış maçında konuk ettiği, ligde sonuncu durumdaki Hellas Verona'yı 5-2'lik skorla geçen Lazio'da gözler, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda gelecek hafta İstanbul'da Galatasaray ile yapılacak ilk maça çevrildi.

Hellas Verona maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Lazio Teknik Direktörü Pioli, rakipleri karşısında peş peşe yedikleri 2 gole atıfta bulunarak, "Bir ara yaşadığımız konsantrasyon düşüklüğü dışında oynadığımız oyundan son derece memnunum. Bu konsantrasyon düşüklüğüne izin vermemeliyiz. Başından sonuna hakim olduğumuz oyunu riske ettik ama yine de pek çok şeyden ötürü memnunum" diye konuştu.

Stefano Pioli, aldıkları galibiyetin, ligi gelecek sezon Avrupa kupalarına gidebilecek bir noktada kapatmak için önemli olduğunu ancak, daha önce kaybettikleri puanları telafi etmek için bunun gibi daha çok maç kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Lig sonuncusuyla oynamalarına karşın zor bir maç geçirdiklerini kaydeden deneyimli çalıştırıcı, şimdi önlerinde UEFA Avrupa Ligi müsabakası olduğunu ve buna odaklanmaları gerektiğini dile getirerek, "Galatasaray'a hazırlanmamız için önümüzde bir hafta var" değerlendirmesinde bulundu.

Sırp stoper Milan Bisevac ile Rumen sol bek Stefan Radu'nun Galatasaray maçı için İstanbul'a götürülüp götürülmeyeceği de sorulan Pioli, "Öyle zannediyorum ki götüreceğiz. Sağlık ekibinden gelen bilgiler o yönde. Onlar henüz bizimle çalışmaya başlamadı ancak, pazar günü takımla çalışırlar ve gelecek perşembe günü de bizimle birlikte olurlar diye ümit ediyorum" yanıtını verdi.

Matri: Şimdi Galatasaray maçını düşünmemiz gerekiyor
Öte yandan, Hellas Verona maçında gol perdesini açan isim olan Lazio'nun golcü oyuncularından Alessandro Matri de Lazio kanalına yaptığı açıklamada, "Şimdi Galatasaray maçını düşünmemiz gerekiyor. Zorlu bir sahada zor bir maç olacak. İki ayaklı bir maç olduğunu unutmadan kendi oyunumuzu oynamalıyız. Hellas Verona karşısında kendi oyunumuzu bulduk. Bu yolda devam etmeliyiz" dedi.
Yorum Yazın