TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Orman Robben'in transferi ile ilgili son sözü söyledi

Başkan Orman Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin gerçekleştirdiği baloya katılmak üzere kente geldi.
Orman Robben'in transferi ile ilgili son sözü söyledi
Sultan Gedik - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bayern Münih’in dünyaca ünlü yıldızı Arjen Robben’in transfer edileceği yönündeki söylentiler ile ilgili olarak, “İyi bir futbolcu, bende başka bir bilgi yok, ama görüşmüyoruz” dedi.

Başkan Orman balonun geçekleştirildiği termal otelde, balo öncesinde kendisini bekleyen ve protokol üyeleri ile bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası gazetecilerin transferler ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Orman, sezonun bitmesinin ardından transfer dönemine girildiğinin hatırlatılması ve gündemlerinde hangi transferlerin olduğu yönünde sorular üzerine “Afyonkarahisar’dan söyleyeceğimiz şu olabilir, iyi güzel transferler yapacağız” dedi.

Başkan Orman bir başka gazetecinin ise “Bu sezon transferlerde yabancı mı yoksa Türk futbolculara mı ağırlık verilecek?” sorusuna da yanıt vererek, “Her halde 1-2 tane Türk olacak diye gözüküyor” yanıtını verdi.

Başkan Orman son olarak Bayern Münih’in dünyaca ünlü yıldızı Arjen Robben’in transfer edileceği yönündeki söylentiler ile ilgili olarak sorular üzerine ise “İyi bir futbolcu bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazın