• Spor

Van Persie 12 yıl sonra profesyonel olduğu sahada

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie için UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın oynayacakları Feyenoord maçının büyük anlamı bulunuyor.
Van Persie 12 yıl sonra profesyonel olduğu sahada
AA - Van Persie, profesyonel kariyerine başladığı Feyenoord'un sahasına ilk kez resmi bir maçta rakip olarak çıkmak için teknik direktörü Dick Advocaat'tan forma bekleyecek.

Kariyerinin ilk profesyonel maçını yarın sahaya çıkacağı Feyenoord Stadı'nda 3 Şubat 2002'de oynayan Van Persie, Roda karşısında 79. dakikada Jon Dahl Tomasson'un yerine oyuna dahil olmuştu.

Toplam 3 sezon formasını giydiği Hollanda ekibiyle Feyenoord Stadı'nda son maçını 2 Mayıs 2004'te oynayan Van Persie, profesyonel olduğu sahaya 12 yılı aşkın bir süre sonra bu sefer rakip olarak çıkacak.

Feyenoord Stadı'nda 14 golü var
Van Persie, yarın rakip olarak sahaya çıkacağı Feyenoord Stadı'nda kariyerinde 14 defa gol sevinci yaşadı.

Yıldızının parladığı Feyenoord'da 3 sezon forma giyip 21 kez fileleri havalandıran Van Persie, özellikle iç sahada golcü bir kimlik ortaya koymuştu.

Feyenoordlu futbolseverleri 2001-2004 yılları arasında golleriyle sevindiren Van Persie, bu sefer eski takımının taraftarlarını üzmek için sahada yer alacak.
Yorum Yazın