TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.214
  • Altın 2246.59
  • BIST 100 8792.15
  • Spor

Yönetim Tudor için kararını verdi !

Galatasaray yönetimi, Östersunds'a elenerek bütün tepkileri daha da büyüten teknik direktör Igor Tudor için kararını verdi.
Yönetim Tudor için kararını verdi !
Deniz Burakcan Demir - Dursun Özbek yönetimi geleceği merak edilen Tudor hakkındaki kararını verdi. Başkan, Tudor'un gitmesinin risk olacağına karar verdi. Bunun nedeni ise yeni bir yapılanmaya gidilmesi ve transfer edilen oyuncuların mevcut teknik direktörün isteğine göre alınması. Bundan sonra yapılacak ve aşama kaydedilen transferlerinde hepsinin Tudor sistemine göre olduğu için ligin ilk 6 haftası beklenecek. Bu nedenlerden dolayı yönetim yeni teknik adam tercihini ligin ilk yarısının 6. haftasına kadar rafa kaldırmış oldu.

OYUNCULAR YETERSİZ
Yönetim teknik direktörden çok oyuncuların performansından memnun değil. Sorunun sadece bu da olmadığı, oyuncuların Temmuz'un ortasına kadar yeteri kadar hazırlanamadığıda teknik direktör ve yönetimin ayrı bir bahanesi.  Başkan ve ekibine göre sorun Tudor’dan kaynaklanmıyor ama camiadan gelen sesler tam tersini söylüyor. Başkan’a ulaşan birçok kongre üyesi, Tudor’la devam edilmesinin yeni sezonu da riske atmak anlamına geleceğini Dursun Özbek’e iletti.

LUCESCU SICAK BAKIYOR
Galatasaray’da olası bir teknik adam değişikliği halinde takımın başına getirileceği iddia edilen Lucescu, böyle bir teklife “evet” diyebileceğini bildirdi.

Türkiye’de çalışmaya sıcak bakan ve şu an boşta olan Rumen teknik adama yakın kaynaklar, “Galatasaray’dan teklif gelirse Lucescu düşünmeden gelir. Galatasaray’ın kadrosunun da lig için yeterli olduğunu düşünüyor” yorumunda bulundular.
Yorum Yazın