TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Artuklu Bilgi Evi YKS ve TYT kurslarıyla gençlerin hizmetinde

Vizyon projeleriyle Artuklu İlçesi’nde farkı hissettiren, toplumun her kesiminin ihtiyacına yönelik hizmetlerle ilçe halkının yüzünü güldürecek çalışmalara imza atan Artuklu Belediyesi, YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) ve TYT (Temel Yeterlilik Testi) hazırlanan öğrencileri unutmadı.
Artuklu Bilgi Evi YKS ve TYT kurslarıyla gençlerin hizmetinde
İnternet Haber Servisi - Artuklu Bilgi Evi’nde sanat, kültür, eğitim ve eğlenceye yönelik her türlü donanımı ve hizmeti gençlerle buluşturan belediye, Artuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığında YKS  ve TYT’ye hazırlanan gençler için ücretsiz kurslar düzenliyor.

Matematik, Fizik, Kimya, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Biyoloji branşlarında verilecek kurslardan tüm lise öğrencilerinin ve mezun öğrencilerin faydalanacağı bilgisi özellikle ücretli kurslara gitme imkanı bulunmayan gençlere sınav hazırlık sürecinde destekleyici nitelikte olacak.



Başvurular Artuklu Bilgi Evi’nde Kabul edilecek

Ücretsiz kurslardan faydalanmak isteyen hiçbir öğrencinin geri çevrilmeyeceği Bilgi Evi YKS VE TYT Kursları başvuruları 13 Mart Mahallesi, Türk Telekom Arkası’nda bulunan Artuklu Belediyesi Bilgi Evi hizmet binasında kabul ediliyor.

Başkan Öztürk “Beni en çok da eğitimde elde ettiğimiz başarı mutlu eder”

Bilgi Evi’nde gerçekleşen sanat, kültür ve eğitim faaliyetleriyle, kişisel donanıma sahip, hobi edinmiş, kendini yetiştirmiş gençlerin sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk;
“Tüm bunların yanında beni en çok da ilçemizin eğitimde başarı sağlaması ve fark yaratması mutlu eder. Bu nedenle YKS ( Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı )  ve TYT ( Temel Yeterlilik Testi ) hazırlık kursları açtık. Ücretli kurslara gitme imkânı olan, olmayan bütün gençlerimize kucak açıyoruz.” dedi.



“Üye sayımız göz dolduruyor”

Başkan Öztürk; “Bilgi Evimizden faydalanan öğrenci sayısının her geçen gün artması Artuklu’nun böyle bir projeye ne kadar ihtiyaç duyduğunu ve aynı zamanda gençlerimizin öğrenme ve başarı arzusunu gösteriyor. Bizler de YKS ve TYT kurslarımızın yanı sıra sınava hazırlık kitaplarının, soru bankalarının da bulunduğu kütüphanemiz ve ücretsiz fotokopi hizmetimizle gençlerimizin bu arzusuna cevap vermeye gayret ediyoruz. Ayrıca Bilgi Evimizde bu kursların dışında Yabancı Dil kursları, çeşitli enstrüman kursları, ebru kursları, tiyatro kursları, tanınmış yazarların katılımıyla söyleşi programları gibi kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra, Kuran-ı Kerim Tefsir okumalarının yapılacağını, gençlerimizin yeni yerler görmesi, yeni kültürler tanımasını sağlamak için kültür gezilerinin de düzenleneceğini belirtmek isterim.” diyerek Artuklu Bilgi Evi’nin yeni eğitim ve öğretim yılına dolu dolu bir giriş yapacağını vurguladı.
Yorum Yazın