TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Belediye otobüsünün çarptığı bisikletçi yarışa katılamadı

Bisiklet yarışları için Erzurum’dan Gaziantep’e gelen Elifnaz Gümüşçıbık'ın bisikleti, belediye otobüsünün çarpması sonucu kullanılamaz hale geldi.
Belediye otobüsünün çarptığı bisikletçi yarışa katılamadı
Salih Berktaş - Günlerdir bu yarışa hazırlanan Elifnaz’a kimse yardım eli uzatmayınca yarışamadan memleketine geri döndü.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 'Uluslararası Salcano Gaziantep MTB Cup' 9 ayrı kategoriden 129 sporcunun katılımıyla yapıldı. Çevre illerden gelen sporcular nefes kesen yarışın sonunda derece elde etti.

YARIŞAMADAN MEMLEKETİNE DÖNDÜ
Babası ve bir arkadaşıyla birlikte yarışmadan bir gün önce kendi arabalarıyla Gaziantep’e gelen Elifnaz Gümüşçıbık, son provalarını yaptıktan sonra otele dönerken kaza geçirdi. Kırmızı ışıkta bekledikleri esnada arkadan gelen yolcu otobüsünün çarptığı bisikletler kullanılamaz hale geldi. Günlerdir bu yarışa hazırlanan Elifnaz’ın hayalleri de bir anda yok oldu.

Elifnaz’ın annesi Saniye Gümüşçıbık “28 Mayıs Cumartesi günü kızım Elifnaz Gümüşçıbık ile Emre Kör öğle saatlerinde yarış parkurunda son çalışmalarını tamamlayıp otele dönüş esnasında kırmızı ışıkta duran aracımıza arkadan belediye otobüsü çarparak, arkada asılı olan 2 yarış bisikletini kullanılamaz hale getirdi. Bir sürü telefon görüşmemize rağmen kimseye ulaşamadık. Çok basitti aslında. Bir emanet bisiklet sağlanıp Elifnaz’ın yarışa katılması sağlanabilirdi. Bu yarış için geceleri sabaha kadar ders çalışıp sınavlarının hepsini üstün başarıyla verip gelmişti oraya” dedi.
Yorum Yazın