TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Bisiklet tutkunu aile bin kilometre pedal çevirdi

Adana'da yaşayan öğretmen Gülsüm ve Önder Sayar çifti, 2 yaşındaki kızları ile beraber Samsun'dan bisikletleriyle bin kilometre pedal çevirerek Bursa’ya ulaştı.
Bisiklet tutkunu aile bin kilometre pedal çevirdi
İHA - Tarih öğretmeni 31 yaşındaki Gülsüm ile teknoloji tasarım öğretmeni 39 yaşındaki Önder Sayar, 2 yaşındaki kızları Yaprak Nil ile otobüsle gittikleri Samsun'dan bisikletle bin kilometre pedal çevirerek Bursa'ya ulaştı.

2013 yılında 27 günde 2 bin kilometre pedal çevirerek Ege ve Akdeniz'i gezip tatil yaptıklarını belirten Önder Sayar, "Şimdi tek farkımız çocuğumuzun yanımızda olması. Çocuğun bakımı ile ilgili konuları daha çok annesi üstleniyor. Ben ise bisikletin bakımı ile ilgileniyorum" dedi.

Anne Gülsüm Sayar ise, "İlk defa çocuğumuz ile tur yapıyoruz. 3 kişi olmamız bizi biraz yavaşlatıyor, ama daha eğlenceli hale geliyor. Anadolu insanı bu konuda çok yardımsever. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Doğal ve tarihi birçok yeri gezme imkanımız oldu. Trafikteki şoförlerden de daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Bu benim için zorluklarıyla beraber güzel bir tur. Aynı zamanda kitap yazmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Bursa’da son gününü geçiren aileye tarihi ve kültürel mekanları gezdiren Yıldırım bisiklet grubu üyeleri, bisik tutkunu aileyi Bursa otobüs terminaline kadar eşlik ederek uğurladı.
Yorum Yazın