TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Darıca'da Düzceliler sahne aldı

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Düzceliler Dernek Gecesi ile devam etti. Vatandaşlar yöresel sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Darıca'da Düzceliler sahne aldı
İHA - Program öncesi dernek yönetimi protokolü Düzce ilinin yöresel yemekleriyle ağırlarken, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu’da gecede hemşerilerinin yalnız bırakmadı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Düzceliler Dernek Başkanı Mustafa Kır, “Dernek yönetimi olarak Düzce ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz, bu güzel organizasyonu düzenleyen değerli Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi. 

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu’da kısa bir selamlama konuşması yaparak hemşerileriyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise bir ayı aşkın süredir devam eden Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Düzcelileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bu akşam güzel şehrimiz Düzcedeyiz. Tarihin doğa ile buluştuğu bir cennettir Düzce. Topuk Yaylası, çağlayan şelaleleri ile efsanevi Kuş Cenneti Gölü ile, Antik Kent Konuralp Müzesi, Güzeldere Şelalesi ile, cami ve türbeleri ile, berrak ve temiz denizi ile, Akçakoca ile bu akşam Düzcedeyiz. Kaymaklı ekmek tatlısı, sarı burması, fındığı, dağ çileği ve tütün kolonyası ile Düzcedeyiz bu akşam. Gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz, iyi eğlenceler diliyorum” dedi. 

Başkan Karabacak ve dernek yönetimi tarafından geceye katılan protokol üyelerine plaket takdim edildi. Programda yöresel sanatçılar eşliğinde vatandaşlar gönüllerince eğlendi. 
Yorum Yazın