TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Fedakar öğretmenler işbaşında

Kütahya'da, bir ilkokulun müdür ve öğretmenleri, tadilat ve boya işlerini kendilerinin yaptıkları okullarını yeni döneme hazırlıyor.
Fedakar öğretmenler işbaşında
AA - Kütahya'da, bir ilkokulun müdür ve öğretmenleri, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarının tadilat ve boya işlerini kendileri yapıyor.

Yunus Emre Mahallesi'ndeki Dumlupınar İlkokulu'nun koridorlarında yaklaşan yeni dönemin hazırlık telaşı yaşanıyor.

Okul müdürü Hüseyin Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplam 860 öğrenciye hizmet verdiklerini belirtti.

Kısa süre önce okulun ihtiyaçlarını tespit etme noktasında bir çalışma yaptıklarını anlatan Tanrıverdi, şöyle konuştu:
"Yapmış olduğumuz tespitler neticesinde okulumuz koridorlarının boyaya ihtiyacı olduğunu gördük. Bunun için idareci ve öğretmen arkadaşlarımızla fikir alış verişinde bulunduk. Bu görüşme sonrasında okulumuzun tadilat işlemlerini yapma kararı aldık. Öğretmen arkadaşlarımızın çalışmalara gönüllü olmasıyla birlikte okulumuz koridorlarında boyama işlemine başladık. İnşallah bu işi en kısa sürede tamamlayıp okulumuzu hazır hale getirmek istiyoruz. Böylelikle Dumlupınar İlkokulu olarak yeni eğitim öğretim yılına tam anlamıyla hazırlanmış olacağız."

Tanrıverdi, okuldaki bütün öğretmenlerin gönüllü olduğunu, çalışmalara dönüşümlü olarak 10 öğretmen ve 3 yardımcı personelle devam ettiklerini bildirdi.

Boya ve tadilat işlerinde gönüllü olarak görev alan öğretmenler de mesleklerini çok sevdiklerini, okulu öğrencilere hazır hale getirmek için gayret ettiklerini dile getirdi.
Yorum Yazın