TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Girişimci kadınlarla istişare toplantısı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, 7-8-9 Şubat tarihleri arasında Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Eyüpsultan Girişimciler Festivali” öncesi istişare toplantısı düzenledi.
Girişimci kadınlarla istişare toplantısı
Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ve Eyüpsultanlı 196 kişinin 20 farklı branşta el emeği göz nuru eserinin sergileneceği festivalle ilgili katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.
Toplantıda Başkan Köken, şunları söyledi:
"Girişimcilikle ilgili başlattığımız projenin ne şekilde bir seyir izlemesi gerektiğini yapacağımız festivalde daha iyi anlayacağız. Ondan sonra nasıl bir eğitim modeli oluşturacağımıza karar vereceğiz. Başlangıcını yapalım, yeteneklerimizi görelim. Sonraki süreçte hangi bölgelerde neler yapmamız gerektiğini kararlaştıracağız. İçeride ilgi ne kadar? Dışarıda pazar bulabilir miyiz? Bunu araştırıyoruz. Bütün bilgileri bir araya getirmemiz lazım. En doğrusunu nasıl yapabileceğimizi tespit etmek amacıyla bu toplantıyı organize ettik. Bundan sonraki süreci beraber değerlendirelim istedik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği bizim için çok önemli.”