TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Hedefimiz 2017 ulusal yarışlara ev sahipliği yapmak

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 43 bin metrekarelik Off-Road Pisti'nin tanıtımı yapıldı.
Hedefimiz 2017 ulusal yarışlara ev sahipliği yapmak
İHA - Pistin açılışı, pazar günü Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılacak ilk yarışlarla gerçekleştirilecek. 

Merkezefendi Belediyesi tarafından Saruhanlı Mahallesi’nde 43 bin metrekare alan üzerinde kuran Türkiye’nin en büyük Off-Road Pisti, pazar günü yapılacak ilk yarışlarla açılacak. Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşları pistin açılış etkinliğine davet ederek pistin tanıtımını yaptı. Başkan Subaşıoğlu, basın mensupları ile pistte araç ile deneme sürüşü yaptı.

Kahvaltı sonrası basının sorularını yanıtlayan Başkan Subaşıoğlu, "30 Ekim günü Merkezefendi Belediyesi olarak Türkiye’nin en büyük hem alan olarak, hem de parkur olarak en uzun Off-Road pistinin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu açılışımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanması etkinlikleri çerçevesinde düzenledik. Sadece Merkezefendi’den değil, Denizli’nin diğer ilçelerden ve Türkiye’nin birçok il ve ilçelerden Merkezefendi Belediyesi’nin bu Off-Road Cumhuriyet gösterilerine katılacak sporcularımız olacak. Şu ana kadar kayıt yaptıran 42 sporcumuz var. 29 Ekim’de hep beraber protokolümüz ile birlikte bir bayram kutlaması yapacağız. Ama 30 Ekim’de Merkezefendi Belediyesi olarak yapmış olduğumuz bu organizasyonla Cumhuriyet Bayramı'mızı farklı bir kulvara taşımış olacağız. Ben tüm Denizlili hemşehrilerimi, komşu illerdeki tüm vatandaşlarımızı 30 Ekim günü 11.00’da açılışını yapacağımız bu etkinliğe, aktivitemize davet ediyorum" dedi.

"Hedefimiz 2017 ulusal yarışlara ev sahipliği yapmak"
Organizasyon için her şeyin hazır olduğunu belirten Subaşıoğlu, "Buradaki hedefimiz, 2017 yılı için Türkiye Otomobil Federasyonu'nun yarış takvimine burayı aldırmak. Önce mahalli yarışlarla başlayacağız. Daha sonra da ulusal yarışları burada gerçekleştiriyor olacağız. Merkezefendi Belediyesi olarak Off-Road pisti bizim için marka değeri olan önemli bir mekandır. Bir anlamda Denizli’ye dışarıdan gelen insanların daha fazla rağbet etmesi anlamında bir adres olması, bir destinasyon olması anlamında da önemli bir konudur. Onun için biz bu Off-Road pistini iddialı bir şekilde yaptık. 50 dönüm üzerine kurulu, bin 800 metre parkur, Türkiye’nin en büyük Off-Road parkuru ve pisti, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük, en önemli Off-Road organizasyonu olacak. Seyircilerimiz için her şey düşünüldü, güvenlik tedbirleri alındı. Seyircilerimizin bulunacağız yerler şimdiden tanımlandı" diye konuştu.
Yorum Yazın