TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

​Kendini mahallesine adayan muhtar

Hatay’ın İskenderun ilçesi Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz vatandaşın derdine koşuyor.
​Kendini mahallesine adayan muhtar
İHA - Muhtar Mücahitoğlu, motosikletiyle her zaman mahallesini kontrole ettiğini, vatandaşlara sorunlarının çözümü için her saatte arayabilecekleri cep telefonu numarasını verdiğini belirtti.

Mahalle sakinlerinin her türlü sorunuyla yakından ilgilenmeye çalıştığını söyleyen Mücahitoğlu, “Cep telefonu numaramı neredeyse tüm mahalleliye dağıttım. Hangi saat olursa olsun gelen çağrılara cevap veriyorum. Çünkü vatandaşlarımızın istediği zaman muhtara ulaşması gerekiyor. Her vatandaşımızın istek ve taleplerini dinliyor. Gerekli yerler ile her zaman irtibat halinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Mahallemde huzur var ise ben de huzurluyum anlayışıyla hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.

Hafta sonu tatili yapmadığını ve bayram izni dahi kullanmadığını belirten Mücahitoğlu, kendisini mahallesine adadığını söyledi.

Mahalle sakinleri de, yaşadıkları en küçük sorunu dahi muhtarlarıyla paylaştıklarını ifade ederek, “Özellikle cep telefonuna anında cevap vermesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Muhtarımızla sürekli istişare halindeyiz. Hizmetlerinden çok memnunuz. Kimi zaman motosikletiyle durumu yerinde olmayan vatandaşlarımıza ekmek yetiştiriyor, kimi zaman ise mahallenin elektriği, suyu gibi sıkıntı olan birçok yerde saat kaç olursa olsun hizmet ediyor. Muhtarımızı bu örnek çalışmalarından dolayı hem memnunuz, hem de takdir ediyoruz” dediler.
Yorum Yazın