TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Kimliğimiz Türkçemiz kısa film ve kamu spotu yarışması düzenlenecek

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı ve Türk Dil Kurumu, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde 2017 Türk Dili Yılı kapsamında 'Kimliğimiz Türkçemiz' konulu kısa film ve kamu spotu yarışması düzenliyor.
Kimliğimiz Türkçemiz kısa film ve kamu spotu yarışması düzenlenecek
İHA - 2017 Türk Dili Yılı kapsamında “Kimliğimiz Türkçemiz” konu başlıklı kısa film ve kamu spotu yarışması düzenlenecek.

Türkçe’nin doğru ve güzel kullanılması, dilimizin gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarılması ve genç yönetmenlerin oluşturdukları eserlerle sinemaseverleri bu çatı altında buluşturması hedeflenen yarışmaya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm lisans, ön lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilecek. Her iki dalda toplam 125 bin TL ödül verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, 10 Aralık 2017 günü mesai saati bitimine kadar gazigsfyarisma@gmail.com adresine başvuru yapabilecek. Yarışmaya katılım koşullarıyla ilgili şartname gsf.gazi.edu.tr ve tdk.gov.tr adreslerinden alınabilecek.

Yarışmanın sonuçları 29 Aralık 2017 tarihinde Gazi Üniversitesi genel ağ sayfasından duyurulacak. Gösterime uygun görülen bütün eserler, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Türk Dil Kurumu tarafından izleyici ile buluşturulacak.
Yorum Yazın