TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Minik kızın canını hiçe saydı

Tekirdağ'da yük taşıma işine yarayan elektrikli bisikletle tehlikeli yolculuk yapan sürücü, arkasına bindirdiği minik kızın canını hiçe sayarak, bildiğini okumaktan vazgeçmedi.
Minik kızın canını hiçe saydı
İHA - Olay, merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan Sahildeki Karayolu kısmında trafiğin yoğun olduğu saatlerde meydana geldi.

Sahil yolu üzerinde umursamaz bir sürücünün elektrikli bisikletle tehlikeli yolculuğu İHA muhabirleri tarafından anbean kaydedildi. Hiçbir güvenlik önlemi alınmadan minik bir kızı da bisikletin arkasına bindiren sürücü, diğer sürücülerin uyarılarına aldırış etmeden yolculuğuna devam etti.

Trafik ışıklarına kadar gelen sürücü, gözden kaybolmak için sürdüğü elektrikli bisikletiyle yaya geçidini kullanarak karşı şeride geçmeye çalıştı. Kırmızı ışıkta karşı yöne geçen sürücü, arkasında güvensiz bir şekilde oturan minik kızın hayatını hiçe sayarak bisikletle yolun ortasına atıldı. Tam o sırada gelen bir araç, bisikletli adam ve minik kıza teğet geçerken, olası bir facia şans eseri önlenmiş oldu. Bunun üzerine sürücüyü uyarmak isteyen diğer sürücüler, bisikletli sürücünün sert davranışları ve el kol hareketleri ile karşılaştı. Yolun ortasında kullandığı bisikletin direksiyonunu bırakarak el kol hareketleri yapan sürücü, daha sonra şaşkın bakışlar arasında gözlerden kayboldu.
Yorum Yazın