TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Muhtarların talepleri yerinde alındı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Şehzadeler ilçesi Aşağı Çobanisa ile Karaoğlanlı Mahallelerini ziyaret etti.
Muhtarların talepleri yerinde alındı
İHA - Mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelen Arslan, projeler hakkında bilgiler vererek muhtarların taleplerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin ihtiyaç duyduğu projelerin hayata geçirilmesi için mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelerek, istişare toplantıları gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, bu kapsamda Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağı Çobanisa ve Karaoğlanlı Mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerin kendi içlerinde dinamikleri olduğunu ve bu dinamiklere uygun olarak projelerin üretilmesi gerektiğini dile getiren Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahalli idarecilerin ihtiyaç ve taleplerine her zaman destek verdiğinin altını çizdi.

Aşağı Çobanisa, çalışmalardan memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Şehzadeler ilçesine bağlı mahalle ziyaretleri kapsamında ilk olarak Aşağı Çobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç ile bir araya geldi. Mahalle Muhtarlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda Muhtar Koç, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin kendisini ve mahalle halkını mutlu ettiğini ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Koç, Aşağı Çobanisa Mahallesi’nde yıllardır altyapı sorunu olduğunu belirterek, bu sorunun giderilmesi için MASKİ’nin çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Karaoğlanlı’nın atıksu problemi kalmadı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç’a da ziyarette bulundu. Muhtar Kılınç, atık su arıtma konusunda mahallenin yıllardır sıkıntı yaşadığını ve bu sorunun giderilmesi için MASKİ’nin özveriyle çalıştığını ve gelecek için büyük adımlar atıldığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir zaman taleplerini geri çevirmediğini de aktaran Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa’ya özgü hediyeler takdim edildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, ziyaretlerin sonunda muhtarlara içerisinde Manisa’ya özgü ürünlerin bulunduğu hediye takdiminde bulundu.
Yorum Yazın