TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Piyanistliğe ilk adım

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Piyanoya İlk Adım' eğitimini tamamlayan öğrenciler, verdikleri yıl sonu konseri ile beğeni topladı
Piyanistliğe ilk adım
İHA - Espark Alışveriş Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, öğrenciler, veliler ve eğitmenler katıldı. 

Eğitmenler Amine Aygistova ve Özge Güncan tarafından verilen derslere katılan 7-17 yaş arasındaki 20'ye yakın çocuk yıl sonu konserinde performans sergilerken program 'Piyanoya İlk Adım' öğrencilerinden Günay Toktaş'ın İstiklal Marşı'nı piyano ile çalmasıyla başladı. Daha sonra öğrenciler sırayla öğrendikleri eserleri icra etti. 

15 öğrencinin piyano çaldığı konser izleyicilerden alkış aldı. 

Programda ayrıca eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri, daha önce eğitim almış ve konsere misafir öğrenci olarak katılanlara ise teşekkür belgeleri takdim edildi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 'Verilen eğitimlerin ne kadar verimli olduğıunu bu konserde bir kez daha anlamış olduk. Çocuklarımızın destek verildiğinde sanat adına neler yapabileceğini de hep birlikte görüyoruz. Bizler onların sanata yönelmeleri, içlerindeki cevherin işlenebilmesi adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'nı da bu fikirden yola çıkarak kurduk. Artık bu çocuklarımız dünyaya sanatsal bir gözle bakabilecek. Hepsi müzisyen olacak diye bir kaide de yok. Doktor, öğretmen, belediye başkanı olabilirler ancak artık müzisyenlikten aldıkları sanatçı hassasiyeti ile dünyaya bakacaklar. Emeği geçen herkesi, desteğini esirgemeyen ailelerimizi kutluyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı. 

Yıl sonu konseri, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 
Yorum Yazın