TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

​Sofuoğlu, kendisini görmek isteyen engelli vatandaşı ziyaret etti

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kendisini görmek isteyen bedensel engelli kişiye Sakarya'daki evinde ziyarette bulundu.
​Sofuoğlu, kendisini görmek isteyen engelli vatandaşı ziyaret etti
AA - Adapazarı Karaosman Mahallesi'nde ikamet eden bedensel engelli İbrahim Şenmeriç'e ziyarette bulunan Sofuoğlu, aile fertleriyle sohbet etti.

Sofuoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, milletvekili seçildiğinde maaşıyla ihtiyaç sahiplerine destek olacağını söylediğini anımsattı.

"Bu konuları da Ankara'ya gittiğimde ilgili arkadaşlarımıza dile getireceğim"

Ailenin zor durumda olduğunu aktaran Sofuoğlu, Şenmeriç'e ayak protezi konusunda yardımcı olduklarını dile getirdi.

Şenmeriç'in, kendisini görmek istediğini duyunca ziyareti gerçekleştirdiğini anlatan Sofuoğlu, "Farklı sıkıntıları da var. Elimizden geldiği kadar kendisine destek olacağımızın sözünü verdim. Türkiye'de kendisi gibi birçok hasta var. Belli sorunlarını dinledim. Çözebileceğim sorunlar da var ama yetersiz kaldığımızda Meclis'teki bu sorunlarla ilgilenen arkadaşlarımızla çözebileceğimiz sorunlar olduğunu da gördüm. Bu konuları da Ankara'ya gittiğimde ilgili arkadaşlarımıza dile getireceğim." diye konuştu.

"Gücümüz yettiğince dertlerine çare olma mücadelesi içinde olacağız"

Kenan Sofuoğlu, milletvekili olduktan sonra yapması gereken ve insanların kendilerinden beklediği şeyler olduğuna işaret ederek, "Gücümüz yettiğince dertlerine çare olma mücadelesi içinde olacağız. Herkese yardım etme gibi gücüm yok. Ulaşabildiğim, gücümün yettiği kadarıyla sadece şahsım adına değil, Sakarya AK Parti kollarıyla araştırıyoruz ve bulabildiğimiz kadarıyla, elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışıyoruz. İnşallah güçleniriz ve güçlendikçe daha çok insana faydalı olmaya çalışırız." ifadelerini kullandı.

İbrahim Şenmeriç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sofuoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yorum Yazın