TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Vali Güzeloğlu, Lice'deki üs bölgelerinde inceleme yaptı

Diyarbakır valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Lice İlçesinde bulunan Jandarma Karakolu ve Üs Bölgelerini inceledi. Yapımı devam eden yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Vali Güzeloğlu, Lice'deki üs bölgelerinde inceleme yaptı
Ziyarette Vali Güzeloğlu’na, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Yardımcısı Tolga Toğan, Lice Kaymakamı Abdulkadir Çelik, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Kılınç eşlik etti.



İlk olarak yapılan yatırımları yerinde incelemek ve askerlere moral vermek amacıyla, Vali Aydın Aslan (Tapantepe) Üs Bölgesini ziyaret eden Vali Güzeloğlu, Karakol Komutanı ve askerler tarafından karşılandı.

Bölge hakkında komutanlardan brifing alan Vali Güzeloğlu, daha sonra Ufacık Üs bölgesini ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Güzeloğlu buradaki askerlerle bir süre sohbet etti. 

Ufacık Üs Bölge ziyaretinin ardından inşaatı devam eden Abalı Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Güzeloğlu’nu, Karakol Komutanı ve askerler karşıladı.

Mehmetçikle bir süre sohbet eden Vali Güzeloğlu, karakolda görevli komutanlardan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  



Vali Güzeloğlu, son olarak Çelik ve Yavuz Üs bölgelerini havadan inceledi, yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yorum Yazın