TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Yeşile boyanmış alanları ağaçlandırmaya talibiz

MHP Narlıdere İlçe Teşkilatı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin ortaklaşa yaptığı rekreasyon alanının etrafındaki yeşile boyanan yamaçları ağaçlandırmaya talip olduklarını bildirdi.
Yeşile boyanmış alanları ağaçlandırmaya talibiz
AA - İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin ortaklaşa yaptığı Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı'nın yeşile boyanmasına tepki gösteren MHP Narlıdere İlçe Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, vadinin birçok yerinin belediye tarafından yeşile boyandığı, bu şekilde ilçe halkının kandırılmaya çalışıldığı belirtildi.

Bu tablonun fıkralara konu olacak bir durum olduğu dile getirilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
"Belediye başkanının ağaçlandırma işlemi yapmak yerine sihirbazlık becerisiyle illüzyon gösterisinde bulunmasını asla kabul etmiyoruz. En kısa sürede var olan yeşile boyanmış alanların düzgün bir şekilde peyzaj çalışmaları yapılarak ağaçlandırılmasını talep ediyoruz. Ayrıca yapılan çalışmalarda istinatın olmaması heyelan riskini de beraberinde getirmektedir.

İzmir Büyükşehir ya da Narlıdere Belediyesi bu çalışmaları yapacak maddi olanaktan yoksun ise biz MHP Narlıdere İlçe Teşkilatı olarak yeşile boyanmış alanları ağaçlandırmaya talibiz. "

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesinin ortaklaşa yaptığı Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı'nın etrafındaki yamaçların yeşile boyanması tartışmalara neden olmuştu.
Yorum Yazın