TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

10 bin kişi meydanda iftar açtı

Esenyurt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan gönül sofrasına on binlerce Esenyurtlu vatandaş katıldı.
10 bin kişi meydanda iftar açtı
İSTANBUL / İHA - Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen ve bin aydan daha hayırlı gün olarak kabul edilen Kadir Gecesi özel iftar programı Esenyurt Merkez Serhan Tirit Camii önünde gerçekleşti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı, Esenyurt Belediyesi'nin gönül sofrasında buluşan on binlerce Esenyurtlu, Ramazan'ın bereketini hep beraber paylaştı.

“ORADA ZULÜM VAR MÜSLÜMANLARIN HAYKIRIŞLARI VAR”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin ülkemize ve bölgemize birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “Ülkemizin her bölgesinde barışı ve kardeşliği yeşertmek için çalışıyoruz. Birbirimizi ayrıştırmaktan ve farklılaştırmaktan vazgeçmeliyiz. Eğer ki Siyonist güçlerin oyunlarına gelip, birbirimizle kavga edersek, durumumuz Gazze’den daha beter olur.

Şu anda Gazze’de katliam var. Orada zulüm var ve Müslümanların haykırışları var. İslam birliğinin uyanması gerekli ve İsrail’e en büyük güçle hep bir ağızdan bir kez daha 'One Minute' diyerek dur dememiz gerekli. Bunu da söyleyecek ve dik duracak tek bir adam gibi adam var o da Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası olamaz” diyerek Kadir Gecelerini kutladı.
Yorum Yazın