• Asayiş

13 saat sonra kurtarıldılar

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde dalgaların yükselmesi sebebiyle sandallarıyla deniz kenarındaki mağaraya sığınan dört arkadaş, 13 saat sonra mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.
13 saat sonra kurtarıldılar
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde dün sandal ile denize açılan dört arkadaşın yükselen dalgalar sebebiyle deniz kenarındaki bir mağaraya sığındığı ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Karanlık sebebiyle bölgeye ulaşmakta zorluk çeken ekipler, deniz yoluyla dört arkadaşa ulaşmak istedi. Ancak şiddetli dalgalar ekiplerin ulaşmasına engel oldu. Zaman zaman telefonla bağlantı kurulan dört arkadaşın durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, ekipler çalışmalarını sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürüldü.
Sandallarının alabora olmaması için mağaraya sığınan Şener Yamakoğlu, Mustafa Dinçer, Cüneyt Alpat ve Rüstem Candağ, AFAD ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden kurtarıldılar. 13 saat sonra kurtarılan dört arkadaş, AFAD ekiplerine de teşekkür etti. Dört arkadaş, su içip bir süre dinlendikten sonra evlerinin yolunu tuttu. Kurtarılan dört arkadaşın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)
Yorum Yazın