TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

1967 Trabzonsporlular Derneği iftar yemeği verdi.

1967 Trabzonsporlular Derneği iftar yemeği verdi.
1967 Trabzonsporlular Derneği iftar yemeği verdi.
TRABZON / İHA - Etkinlik kapsamında dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzonspor eski asbaşkanı İbrahim Hacısalihoğlu, eski Trabzonsporlu futbolcu Ali Kemal Denizci ve basın mensupları bir araya geldi.

İftarda konuşan 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu şike sürecinde Trabzonspor’a haksızlık yapıldığını ifade ederek, "Trabzonspor yönetimleri şike süreci ile ilgili olarak ne yaptı bunu da konuşmak lazım. Ben bu olayı kendi çapımda irdeleyen, araştıran, neler olduğunu öğrenmeye çalışan biri olarak şunu gördüm; ne Sadri Şener yönetimi, ne de bugünkü İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi şike ile istediğimiz anlamda mücadele vermiyor. Sadece geçmişte Sayın Sadri Şener’in yaptığı gibi bugün de Hacıosmanoğlu, taraftarın gazını almak adına çıkıp Aziz Yıldırım'la, Mecnun Otyakmaz’la kavga ediyor. Yani 15 yaşındaki ortaokul dönemlerimizde sen bana bunu demiştin, ben sana bunu dedim söylemleriyle bence Trabzonspor’u temsil noktasında iyi temsil edememiştir” şeklinde konuştu.

ATALAY: "BU TİP ETKİNLİKLER ÖNEMLİ"
Etkinlikte söz alan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da yaptığı konuşmasında şampiyon sporcuların nezaket anlayışını vurgulamak adına, "Şampiyon sporcularla karşılaşıyoruz. Ahmet Ayıklar, Muharrem Atikler, Tevfik Kışlar gibi pek çok isimle karşılaşıyoruz. Hala o koca şampiyonlar bizi gördüklerinde genel müdürümüz geldi diye ayağa kalkıp önünü ilikliyorlar. Hicap duyuyorum. Bizim önümüzü ilikleyesimiz geliyor sizin gibi şampiyonların önünde. Öyle olmak lazım. İşte öyle sporculardan biri de Ali Kemal bey aramızda. Hepinizin huzurunda kendisini alkışlıyorum" dedi.

Atalay son olarak böyle güzel etkinlerin birlik ve beraberlik adına önemini ifade ederek, "Bu tip etkinlikler hepimizi bir araya getirdiği için, hepimize dertleşme sosyal dayanışma fırsatı verdiği için son derece önemli. Sayın başkanım ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Yine böyle toplantılar yapın bir arada olalım" diye konuştu.
Yorum Yazın