TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

2. Trakya Cup başlıyor

Altınordu tarafından U11 ve U12 kategorilerinde düzenlenen Trakya Cup 2. kez Çorlu'da, 22 kulübün katılımıyla yapılacak.
2. Trakya Cup başlıyor
İZMİR / İHA - Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona başarıyla imza atan Altınordu'nun bu yıl ikincisini düzenlediği Trakya Cup, 5 Eylül Cumartesi günü başlayacak. Çorlu'da Belediye Şehir Stadı'nda U11 ve U12 kategorilerinde yapılacak. Organizasyona bu sezon 22 takım katılırken, Altınordu U12 yaş grubunda kırmızı ve lacivert olmak üzere iki takım halinde mücadele edecek. Resmi hakemlerin görevli olacağı maçlar, tek devre ve 12 dakika üzerinden oynanacak, turnuvada toplam 82 karşılaşma yapılacak.

Tesise kurulacak şişme penaltı ve canlı langırt alanlarıyla karşılaşmayı izlemeye gelen veliler ise hem eğlenme, hem de çeşitli hediyeler kazanma şansı bulacak.

2. Trakya Cup'da U12 yaş kategorisinde Altınordu'nun yanı sıra Edirne Saray, Lüleburgazspor, Çorlu Belediyespor, Kapaklı Sitespor, Trakya Gençlik, Muratlı Belediyespor, Kırklareli Asilbeylispor, Arda Kırcaali (Bulgaristan), Avcılar Futbol Akademi, Lüleburgaz Atletikspor, Tekirdağspor, Çorlu 59,5 Spor, Kapaklı Kartalspor, Edirne Enderspor, Malkara Belediyespor ve Lüleburgaz Kentspor bulunuyor.

U11 yaş kategorisinde ise Altınordu, Avcılar Futbol Akademi, Lüleburgaz Atletikspor, Tekirdağspor ve Çorlu Fenerspor takımları yer alıyor.
Yorum Yazın