TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

26. Uluslararası Katibim Kültür-Sanat festivali başladı

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Uluslararası Katibim Kültür-Sanat Festivali kortej yürüyüşüyle start aldı.
26. Uluslararası Katibim Kültür-Sanat festivali başladı
İSTANBUL / İHA - Konserler, folklor gösterileri, orta oyunları, sinema günleri, yüzme ve okçuluk yarışı gibi birbirinden renkli kültür, sanat ve spor etkinliklerin yer aldığı 26. Uluslararası Kâtibim Kültür- Sanat Festivali geleneksel kortej yürüyüşü ile başladı.

Farklı ülkelerden çok sayıda katılımın olduğu yürüyüşe vatandaşlarda eşlik etti. Yürüyüşe ayrıca Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’da katıldı.

Başkan Türkmen, “Bu sene 26.’sını düzenlediğimiz festivalin içinde sanat, spor, kültür, eğlence ve bütün İstanbul’un güzellikleri bu sene festivalimizde. Hayırlı olmasını temenni ediyorum ve tüm İstanbulluları bu festivale bekliyorum” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’da misafir olarak katıldığı festival için Hilmi Türkmen’i tebrik etti ve hayırlı olmasını temenni etti. 26. Uluslararası Kâtibim Kültür- Sanat Festivali bu yıl ayrıca bir rekor denemesine sahne olacak. Festivalde dünyanın en uzun Boşnak Böreği ile Guinness Rekorlar kitabına girmeye çalışılacak. Börek rekorunu kırmak için Bosna Hersek’ten özel ekip Üsküdar’a gelecek.
Yorum Yazın