• Genel

4 Mart 2015 Çarşamba Gündemi

Türkiye'nin Gündemi. 4 Mart 2015 Çarşamba günü neler olacak, neler görüşülecek, neler konuşulacak, hangi müsabakalar oynanacak.
4 Mart 2015 Çarşamba Gündemi
CRA - 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tophane-i Amire'de, "Kelam'dan Kalem'e Büyük Buluşma" Klasik Sanatlar Sergisi'nin açılış törenine katılacak.

- Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile Savarona Yatı'nda görüşecek. İki lider, Çırağan Sarayı'ndaki 6. Uluslararası Türkmenistan Yatırım Forumu'nda yer alacak.

- Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Mabeyn Köşkü'nde bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zümrüdüanka "Yeşilay Enleri 2015"in ödül törenine katılacak. 

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Filipinler'in Ankara Büyükelçisi Maria Rowean Mendoza Sanchez'i kabul edecek.

3- Başbakan Davutoğlu ABD'de

- Goldman Sachs doğrudan yatırımcılarıyla öğle yemeğinde biraraya gelecek olan Davutoğlu, Ritz Oteli'nde yatırımcı iş adamlarını kabul edecek. (New York)

4- CHP Merkez Yürütme Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanacak.

5- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fas'ta, 5. Muhammed Üniversitesi Çok Amaçlı Oditoryumu'nun açılışını yapacak, ziyaretlerde bulunacak. 

6- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'da, Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na ve Avrupa Türk Demokratlar Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katılacak. (Berlin)

7- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Katar'da, liman ziyaretleri ile harekat ve eğitim faaliyetleri kapsamında Doha Limanı'nda bulunan TCG Büyükada gemisinde düzenlenen resepsiyonda yer alacak.  (Doha)

8- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Irak'ta, mevkidaşı Halid el-Ubeydi ile görüşecek, Başbakan Haydar el-İbadi ile bir araya gelecek. (Bağdat)

9- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 4G sürecinin başlatılmasıyla ilgili basın toplantısı yapacak. (İstanbul)

10- TBMM Genel Kurulunda, İç Güvenlik Paketi'nin görüşmeleri devam edecek.

11- Futbolda, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde, Bursaspor-Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçları oynanacak.
Yorum Yazın