TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Adalet bakanı bozdağ, akçakoca'da sahur yaptı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Seçim sonucunda MHP'de de CHP'de de büyük bir deprem olacaktır. Milletin depremi olacaktır, sandığın depremi olacaktır'' dedi.
Adalet bakanı bozdağ, akçakoca'da sahur yaptı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Seçim sonucunda MHP'de de CHP'de de büyük bir deprem olacaktır. Milletin depremi olacaktır, sandığın depremi olacaktır'' dedi.
Bozdağ, Akçakoca Belediyesince düzenlenen sahur programında yaptığı konuşmada, Türkiye'de ilk defa cumhurbaşkanını halkın seçeceğini ve bunun büyük bir fırsat olduğunu söyledi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri MHP'yi Sayın Bahçeli'den, CHP'yi de Sayın Kılıçdaroğlu'ndan kurtarmak, o partilerde değişim sürecini başlatmak için milletimizin önüne altın tepsiyle sunulmuş bir fırsattır" dedi.
Bakan Bozdağ,12 yıldır Türkiye'de çok şeyin değiştiğini belirterek, ''12 yıldır ülkemizde, sağlıktan, eğitime kadar bir çok alanda inanılmaz değişiklik ve büyüme olmuştur. Yıllar önce vatandaşımızın özellikle sağlık alanında bir çok zorluk yaşadığını hepimiz biliyoruz. Şimdi ise her alanda olduğu gibi, milli savunmada kendi tankımızdan uçağımıza kadar, gemilerimize kadar üretiyoruz ve satıyoruz'' dedi.
Belli güçlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kesmek için çaba gösterdiğini vurgulayan Bozdağ, "Erdoğan millet adamıdır, halk için çalışır, halkın yanındadır. Durum böyle olunca tahmin edilebilen o malum güçler bu halk adamının önünü kesmek istemektedir. Bu millet o liderin boynunu kimseye eğdirtmez" diye konuştu.
Bakan Bozdağ, "10 Ağustos'ta Türkiye'nin cumhurbaşkanını seçmesinin yanında, MHP'yi Sayın Bahçeli'den, CHP'yi de Sayın Kılıçdaroğlu'ndan kurtarmak, o partilerde değişim sürecini başlatmak için milletimizin önüne altın tepsiyle sunulmuş bir fırsattır. Seçim sonucunda MHP'de de CHP'de de büyük bir deprem olacaktır. Milletin depremi olacaktır, sandığın depremi olacaktır. Tüm hesapları millet sandıkta bir kez daha bozacaktır" dedi.
Yorum Yazın