TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Adana Bölgesi Boks Antrenörü Ercüment Erdoğan milli takım kampından döndü

Adana Bölgesi ve Milli Takım Boks Antrenörü Ercüment Erdoğan, Türkiye’nin en iyi 22 boksörünü Dünya ve Olimpiyat Oyunları’na hazırladıklarını söyledi.
Adana Bölgesi Boks Antrenörü Ercüment Erdoğan milli takım kampından döndü
ADANA / İHA - Erdoğan, 18 gündür Boks Federasyonu’nun Kastamonu Kadıdağı Kamp Eğitim Merkezi’nde Türk Milli Takımı Başantrenörü Nikolai Khromov yönetiminde, kendisinin yanı sıra antrenörler Antalya’dan Cengiz Cihangiroğlu, Bursa’dan Vahdettin İşsever, Zonguldak bölgesinden Mehmet Ali Kula ile birlikte günde çift antrenman yaparak sporcuları uluslararası müsabakalara hazırladıklarını ifade etti.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in milli takım antrenör ve sporcularına büyük önem verdiğini belirten Erdoğan, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Kilolarında önemli dereceleri bulunan ülkenin değişik yörelerinden oluşan milli takımla farklı zamanlarda Başantrenör Nikolai Khromov ve benimle birlikte toplam 5 antrenörle çok sistemli şekilde çalışıyoruz. Gerçeği söylemek gerekirse Rus Antrenör Nikolai Khromov’dan sporcular kadar antrenör olarak bizler de çok yeni bilgiler ediniyoruz. Boks Federasyonu’nun Kastamonu Kadıdağı Kamp Eğitim Merkezi, hazırlık ve kamp için ideal bir tesis. 18 gün süren birinci etap kamp sürecinde boksörlere teknik, taktiğin yanı sıra güç geliştirme antrenmanları yaptırdık. Aynı günlerde İran Boks Milli Takamı da aynı tesislerde bizlerle kamp yaptılar. Hedefimiz, sporcuları uluslar arası müsabakalarda kürsüye çıkacak, madalya alacak şekilde hazırlamaktır.”

Erdoğan, önümüzdeki günlerde olimpiyat elemeleri için Kore ve Kırgızistan’da gerçekleştirilecek ikili kamp ve müsabakalara gideceklerini de sözlerine ekledi.
Yorum Yazın