TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Adana Demirspor taraftarının emekçi hassasiyeti

Adana’da bir nohut satıcısının termosunun devrilmesi sonucu yere dökülen nohutları yoğun ısrarla satın alıp yiyen Adana Demirspor taraftarı, görenlere adeta insanlık dersi verdi.
Adana Demirspor taraftarının emekçi hassasiyeti
İHA - Adana Demirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakası öncesinde, Stadyum Caddesi’nde nohutçuluk yapan bir kişinin bisikletinin dengesini kaybetmesi nedeniyle termosundan yola saçılan nohutlar, Adana Demirspor taraftarının ilgisini çekti. Kısa sürede nohutçunun yanına çok sayıda taraftar gelerek yardım etmek istedi.

Nohut satıcısının nohutları devirmesiyle yüzündeki burukluğu fark eden Adana Demirspor taraftarları, satıcıya ısrar ederek yerdeki nohutları satın alıp yemek istedi. Satıcının ‘Termosta kalanlardan vereyim’ demesi üzerine bir taraftar eliyle termosun kapağını kapatarak, satıcının yerdeki nohutları vermesini istedi. Taraftar grubu, yere saçılmış nohutları kısa sürede yedi ve onların bu hassas davranışı görenlere adeta insanlık verdi.

“KİMSENİN EKMEĞİNİ YERDE BIRAKMAK İSTEMİYORUZ”
Taraftarın emekçi hassasiyetini görüntüleyen ve fotoğrafları sosyal medyada fenomen haline getiren ‘Adana’da ne var?’ ve ‘Mavisimsekler.com’ yazarı Mustafa Döş, “Biz kimsenin ekmeğini yerde bırakmak istemiyoruz, yere dökülen ekmeği yiyoruz” diye konuştu. 3-3 biten ve ardından kamuoyunda büyük tartışmaların yaşandığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını da değerlendiren Döş, “Kumpas, sezon başından kurulmuş. Milyon dolarlık takımlara parasızlar ordusu kafa tutmuş. Aslında Ünal Karaman’ın düğümlenen boğazında, masaya indirdiği yumrukta gizli her şey. Bazen bir cümle, bazen bir hareket yüreklere oturur kalır. Şunu kimse unutmasın, dost düşman herkes bilsin ki biz kazanacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın