TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Adanaspor - Osmanlıspor maçının ardından

PTT 1. Lig’de sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor’un altyapı sorumlusu Eyüp Arın, Kaliteli bir rakibin karşısında ilk yarı kötü mücadele verdik ama ikinci yarı gerçek anlamdaki oyun anlayışımız bize puanı getirdi dedi.
Adanaspor - Osmanlıspor maçının ardından
İHA - Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arın, geçen hafta Kayserispor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedavisi süren Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ligin topla oynama yüzdesi en fazla olan rakiplerine karşı sıkıntılı bir dönemde oynamak zorunda kaldıklarını ifade eden Eyüp Arın, “Karşılaşmanın boyutu kulüp ve takım olarak çok büyüktü. Skor anlamında başarısızlıktan sonra kadro dışı kalan oyuncularımız, geçen haftaki maçtan sonra ceza alan ve sakatlanan oyuncularımızdan dolayı birçok eksikle sahaya çıkmak zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

Arın, altyapıdan 7 oyuncuyla Osmanlıspor karşısına çıktıklarının altını çizerek, “Bahanemiz yoktu, bu sıkıntıdan kurtulmak için çok acil puan veya puanlara ihtiyacımız vardı. Kaliteli bir rakibin karşısında ilk yarı kötü mücadele verdik ama ikinci yarı gerçek anlamda oyun anlayışımız bize puanı getirdi. Son dakikadaki pozisyonu değerlendirebilsek belki bugün 3 puanla da ayrılabilirdik” diye konuştu.

OSMANLISPOR CEPHESİ
Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü’nün cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör İlker Püren ise Adana deplasmanına ligin son 2 haftasında aldıkları kötü sonuçların ardından çıkış maçı olarak baktıklarını ancak beklemedikleri bir puan kaybıyla karşılaştıklarını ifade etti. Adanaspor’un içinde bulunduğu karmaşık yapının dezavantaj gibi görünse de birbirlerine kenetlenmelerini ve maçın sonuna kadar mücadele etmelerini sağladığını kaydeden Püren, şunları aktardı:

"Onların mücadelesini ilk dakikadan son dakikaya kadar karşı koyduk hatta maçın genelinde daha iyi oynadık. Osmanlıspor olarak ligin ilk 11 haftasında ortaya koyduğumuz mücadelenin biraz olsun uzağındaydık. Rakiplerin katı savunma anlayışına karşı Osmanlıspor olarak iyi oynamamız yetmiyor. Bizim çok çalışıp, çok çok iyi oynamamız gerekiyor. Çünkü hücum yapmak, savunma yapıp oyun bozmaya göre daha zorlu bir iş."
Yorum Yazın